Blog Prost…

…Jurnalul filosofului prost

De ce e Romania de cacat?

Pai pentru ca edilii nostri merg cu avionu si deci nu ii deranjeaza pare’mi’se gropile de pe strazi. Pentru ca nu sunt destule locuri de parcare, nu sunt coditii rezonabile de trai, ti se cere facultate ca sa poti lucra pe santier, pentru ca doctoru’ nu e platit de stat ca sa te lecuiasca el trebuie sa fie platit de tine, pentru ca legile „ne protejeaza”.

E de cacat pentru ca prostim copiii sa invete ce nu le trebuie in viata, pentru ca toate amintirile frumoase sunt vechi de cand comunismul, pentru ca nu avem autostrazi.  Pentru ca gasesti curve de ambele sexe peste tot. Pentru ca mai bine strangi bani sa iti faci sicriu de aur decat sa dai la un sarac sa manance un an. Pentru ca cei ce vor sa munceasca nu sunt incurajati, pentru ca sunt prea putini care vor sa munceasca, pentru ca nu se merge la vot, pentru ca cei ce ar merita votati nu sunt promovati.

Romania sta capra la tot ce inseamana Occident si asta face tara de cacat, asta ar fi doar o parere, poate aveti completari.

Pace!

Anunțuri

Un răspuns la „De ce e Romania de cacat?

  1. MARIUS August 11, 2009 la 22:56

    Tot o parere: DIN CAUZA NOASTRA… e frumos sa scrii pe blog, sau intr`o piesa asta.. dar e mai greu sa faci ceva ca sa indrepti mentalitatea , marlania si oamenii in general…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: