Blog Prost…

…Jurnalul filosofului prost

O stare de spirit

Am o ciudata stare de spirit, am inceput sa ma simt mai bine si nu ca asta ar fi cauza…ma cam plictisesc. Daca atunci cand am fost bolnav am avut multe de facut, da’ nu puteam ca ma simteam rau, acu’ ma simt bine si nu am ce sa fac.

Ma plictisesc si am o stare ciudata de spirit cum ziceam mai sus, inca iau antibiotice si mi’e atat de pofta sa beau o bere, aseara eram dupa meci atat de euforic, ar fi mers atat de bine o bere, ar fi mers ” Ca uns „.

Pe langa una, alta, am vazut extragerea pt. grupele Europa League. M’au interesat echipele romanesti , am ramas socat, cand am vazut Steaua in prima urna valorica. Extragerile au fost…nici prea bune nici prea rele, echipele romanesti sunt putin in dezavantajate avand in vedere ca numa’ Steaua a fost in prima urna valorica, Dinamo fiind intr’a 3a si CFR impreuna cu Timisoara in urna a 4a, sa vedem ce se va intampla.

A, si cum ziceam, nu prea stiu ce sa fac, nu am bani deci nu prea pot sa o ard numa’ prin cluburi si prin oras asa ca momentan stau acasa. Poate ma trazneste vreo idee.

O zi buna !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: