Blog Prost…

…Jurnalul filosofului prost

Rezultate NBA

Cum am spus, revin cu rezultate, cam tarziu, dar ce sa fac, scoala :). Asadar:

L.A Lakers 99 – 92 L.A. Clippers: Cu vedeta Blake Griffin accidentat cei de la Clippers au cedat in fata celor de la Lakers. S’au remarcat Kobe Bryant ( Lakers) cu 33 de puncte 8 recuperari si 4 steal’uri, Lamar Odom (Lakers)  cu 13 recuperari si 16 puncte si Chris Kaman ( Clippers) cu 16 recuperari si 18 puncte. Video-rezumat aici.

Boston Celtics 95 – 89 Cleveland Cavaliers: Cele 38 de puncte marcate si 8 assist’uri ale lui LeBron James si cele 10 recuperari si 10 puncte ale lui O’Neal nu au fost destul pentru victorie aseara in Cleveland. Paul Pierce a inscris 23 de puncte si a avut 11 recuperari in timp ce K. Garnett a avut si el un double-double cu 13 puncte si 10 recuperari. Rezumat.

Washington Wizards 102  – 91 Dallas Mavericks: „Agent Zero” Arenas a inscris 29 de puncte si a pasat de 9 ori decisiv pentru a produce surpriza in texas. De cealalta parte Dirk Nowitzki a avut 9 recuperari si 34 de puncte. Video aici.

Houston Rockets 87 – 96 Portland Trail Blazzers: Brandon Roy ( 20 puncte), Travis Outlaw ( 23 puncte) si Greg Oden ( 12 recuperari si 5 capace) isi duc echipa spre victorie. Video.

 

Reclame

2 răspunsuri la „Rezultate NBA

  1. Cornel octombrie 28, 2009 la 20:59

    Cum pula mea sa fie un rookie vedeta…

  2. Alex octombrie 28, 2009 la 21:43

    E foarte mediatizat, de ce sa nu fie vedeta? Acum ca e accidentat nu pot sa ma pronunt asupra jocului sau din sezon, dar in vara a fost pe departe cel mai bun rookie. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: