Blog Prost…

…Jurnalul filosofului prost

Vine, vine…

…Iarna.

Ba cel putin mie asa mi se pare. La ora la care scriu, termometru’, adica netu, arata ca la Iesi is vreo 4 grade Celsius. Ba asta inseamna ca e frig nu? Adica daca traiam la Polu’ Sud, puteam sa zicem ca e vreme plaja, da’ avand in vedere ca  traim aici, in Romanica, putem sa zicem ca e frig. Acu’ nu prea stiu, 4 grade e o temperatura normala sau nu, pt ultima zi a lunii octombrie ?… Mie mi se pare cam frig pentru timpu’ asta.

Eu azi am stat toata ziua in casa, si cre’ca bine am facut, adica decat sa ma pacaleasca soarele, sa ies si sa imi inghete ouale mai bine am stat in casa.

Si acu’ eu intreb: Oare vine iarna?…  Sa vina, mai erau vremuri cand era zapada in noiembrie, adica afara viscolea, asa da, sa vina iarna de’asta, ca nu ma deranjeaza. Da’ de vreo 3 ani sau chiar mai mult, in partea asta de tara, la mine in oras, nu a mai nins. Anu’ trecut a nins cat sa ma duc odata la partie si atat. Acu’ 2 ani nici nu imi amintesc sa fi nins. Ma enerveaza groaznic tipu’ ala de iarna, cand e inghet, si atat. Pur si simplu nu vad iarna fara zapada. Voi ce ziceti?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: