Blog Prost…

…Jurnalul filosofului prost

Ma oftic

Mmda, m’a apucat nostalgia dupa ce m’am uitat la un film cu baschet. Nu stiu daca am povestit vreodata despre asta pe aici.

Ok. De ce ma oftic? Pai pentru ca imi place asa mult baschetu’, am descoperit ca imi place asa mult cam tarziu ( pe la 15 ani), la scurt timp dupa ce mi’am dat seama cat de mult imi place mi’am dat seama ca nu prea am voie sa il practic „in doze mari” pentru ca am niste probleme la coloana. Ok si totusi pot sa joc si as vrea sa joc calumea, poate pentru echipa scolii, doar ca pe la noi baschetu’ e cam mort, tara nu prea se lauda cu mari valori fapt care se explica avand in vedere ca pregatirea copiilor nu e prea puternica.  In fine, la liceul meu, care se lauda cu mai de toate, nu este echipa de baschet, (Mortii lor! ). De vreo 3-4 ani nu s’a mai facut, motivu’ nu il cunosc. Eu eu vrea sa joc baschet si nu prea am unde, pe ciment mi’am rupt spatele destul. Si la o echipa locala nu pot sa ma duc, ca nu fac fata si deja is „prea batran” :D.

As putea sa zic ca ma oftic si ca m’am lasat de fotbal dupa 4 ani de practicare, datorita temperamentului meu si altor probleme de la scoala. Nu pot sa zic ca eram eu un talent foarte promitator, da’ nu se stie niciodata. Oricum sa lasam deoparte fotbalu’ ca mi’e gandu’ mi’e la baschet acu’. Mi’a venit un chef nebun de baschet de la filmu ala. Sper sa ma linistesc ca altfel iau mingea si ies ca tampitu’ pe zapada :D.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: