Blog Prost…

…Jurnalul filosofului prost

Week-end prelungit

Numa’ bine că acuş se termină şcoala şi am şi un week’end prelungit de la mama, de fapt tata minister. Nicio problemă, marţi dau teză la română, după care mai am un test la info şi gata şcoala.

A fost o vreme de tot căcatu’ în ultimele zile, ultimele multe zile, ploaie de toamnă, continuă… azi se pare că vremea să mai trezit, a ieşit soarele şi am ieşit şi eu prin târg cu Alina şi Cornel. Să facem poze, să mai schimbăm o vorbă, să râdem să glumim, am mâncat oleacă…  (btw, vreau să înjur în mod oficial servirea de la o anume pizzerie din Iaşi, cine vrea să ştie ce pizzerie să mă caute, norocul lor că au preţuri mici şi mâncare bună…)

Mi’a cam trecut starea proastă din urmă cu vreo 2 zile, nu complet, da’ mi’a trecut. M’am apucat să citesc „Cel mai iubit dintre pământeni” de M. Preda, după cum v’aţi fi putut da seama dacă m’aţi urmărit pe twitter. Pare o carte interesantă momentan, n’am apucat oricum să citesc prea mult.

Prin oraş cam aceeaşi miscare… m’am plictisit enorm de oraşul în care trăiesc, vreau să călătoresc, să mă duc la mare, la munte, în alte părţi prin ţară, numa’ că îmi trebuie şi bani.

Oricum simt o plictiseală generală. Mai revin…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: