Blog Prost…

…Jurnalul filosofului prost

A fost Romanian Music Awards 2010

La Craiova, aseară. După ce am văzut meciu’ am nimerit din greşeală la transmisia live din Craiova, pentru că mi’am făcut un oarecare obicei să mă uit la RMA, fără să fiu însă un fac înfocat al evenimentului, am zis că şi aşa n’am altceva de făcut.

Dacă din ce am văzut eu, publicul a fost destul de ok, pe scenă s’au întâmplat tot felul de „Românisme”, fără mare legătură cu albumul lui Puya. În mare parte mi se rupe cine si ce a caştigat, am observat însă că au fost probleme de culise, Voltaj au fost anunţaţi şi au cântat după 5 minute de linişte, Blaxy Girls au fost anunţate, nu au mai venit, Connect-R a dat premiu la o categorie la care era şi el nominalizat, situaţia penibilă s’a evitat câştigând altcineva, playback din plin, doar artisti ca Guess Who, Spike, Smiley si chiar Connect-R din ce am prins eu au cântat live bine. Au apărut la un moment dat pe scenă, o trupă, Crazy Win, au cântat o piesă de’a lor după care au început să o dea pe Justin Timberlake şi Rihanna. Doar ca o întrebare, nu e o încalcare a drepturilor de autor ca un artist să cânte pe o scenă o piesă a altui artist, fara acordul celuiluilalt? pentru că mi’e greu să cred că aştia l-au sunat pe Justin şi i’au cerut acordul ca să cânte „Cry me a river” într’un Medley?

În rest câteva glume proaste, Vali Bărbulescu a întârziat pe scenă şi a găsit interesant să spună tuturor că „era la pipi”, asta spunând cu mâna la pula, eu n’am găsit asta chiar amuzant. Alex Velea sau Connect-R s’au gândit să ude nişte puţe arătându’şi pieptu şi zbătându’se ca într’un film porno. Nu mai zic de cei de la Deepside Deejays, în final Kamelia s’a gândit să îşi dea relaţia despre care eu cel puţin nu ştiam, pe faţă, cu un sărut pasional mai puţin decent cu unul din cei doi Deepside Deejays. A da, Puya nu ajungea la microfon, sonorizarea părea puţin proastă de la televizor.

Mi’a plăcut totuşi show’u făcut de Connect-R sper final, a cântat bine şi live. La fel şi Smiley, chiar dacă părea şi el că îşi pierduse controlu mişcărilor de dans la un moment dat. Si David Dj feat Dany au încălzit bine atmosfera, o parte din show’ul lor mi’a amintit de cel făcut acum aproape un an la Iaşi, la care am râs teribil.

În rest nu cre’că mai am ce să spun. Câştigatorii îi găsiţi aici, poze pe CraiovaForum.

Reclame

2 răspunsuri la „A fost Romanian Music Awards 2010

  1. darklorelei iulie 11, 2010 la 17:57

    este o incalcare a drepturilor de autor daca acel spectacol este inregistrat/televizat. deci, da, nu aveau dreptul sa cante piesele altora! oricum le-au cantat jalnic! :)))))

  2. Alex iulie 11, 2010 la 18:08

    @darlorelei
    asta e trist, măcar de le’ar fi cântat bine, să nu se facă şi mai tare de căcat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: