Blog Prost…

…Jurnalul filosofului prost

Secretul succesului

Secretul este să ştii cum să mori.

Dan Brown,The Lost Symbol

… sau, puţin restrâns de mine:

Secretul este să mori.


Când vezi că nu mai ai succes, chiar dacă ai o carieră frumoasă în urmă, ori începi să imiţi, ori mori, vrând-nevrând.

Aţi ghicit, este vorba de ştirea care a zguduit majoritatea persoanelor din ShowBiz şi nu numai şi anume moartea Mădălinei Manole. Un subiect de care nu vreau să mă agăţ mai mult decât e nevoie, nu vreau să public o ştire pe care cei care mă citesc o ştiau deja.

Ce mă stresează pe mine de fiecare dată când moare cineva e publicitatea care i se face unui artist care a murit. Ok, sunt de acord cu informarea, dar nu cu încalcarea aproape ostentativă a intimităţii familiei celui decedat. Apogeul a fost atins desigur, anul trecut, când a murit Micheal Jackson, nu vreau să mai repet ce am zis cândva aici.

În fine, la noi moda a început de mult, de când au murit Laura Stoica, sau Teo Peter, se face tam-tam vreo săptămână sau mai mult pe tema asta. Azi a fost publicate rezultatele necropsiei, azi a fost pus(ă) în mormânt, acu’ e slujba de înmormântare etc. Nu, e ipocrizie ca atunci când un artist moare să fie pomenit cât nu a fost pomenit toată viaţa.

Şi ca să revin de la ce am început, ca se se vorbească cât mai des despre tine în ziare, internet, televizor, ai 3 alternative:

  • faci un film porno cu tine şi îi dai drumu pe internet, în mod sigur se va vorbi iar despre tine, însă nu ştiu cât de frumos
  • Vii cu ceva extravagant şi/sau de speriat gen Lady Gaga, dacă ea are succes e oarecum logic că şi tu vei avea cât de cât, însă e logic că vei fi şi criticat/luat în râs
  • Alegi să te sinucizi, sau mori din supradoză de ceva, mori de vreo boală. Ideea e să mori, în mod sigur vie fi plâns de o lume întreagă, vor apărea noi fani, piesele tare vor apărea din nou la tv în plus, nu se vor mai spune lucruri urâte despre tine

Astea mi’au venit pe moment, bănuiesc că e clar care e cea mai eficientă metodă, sfatul meu e totuşi ca nimeni să nu o urmeze :)). Se pot găsi şi alte reţete ale succesului :).

Nu vreau să fiu răutăcios, nu am nimic cu răposata vedetă, chiar dacă de obicei am mai puţin respect pentru ce’i ce se sinucid sau vor să se sinucidă. Pe mine mă deranjează acest bâlci prost care apare în presă, se pot face ştiri interesante, care să trebuiască poporului mai mult decât publicitatea făcută decesului vre’unui cântăreţ/cântăreaţă.

Fiecare are dreptul să se odihnească în pace şi presa nu ajută la asta prin astfel de ştiri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: