Blog Prost…

…Jurnalul filosofului prost

Moartea iartă

… şi chiar de mai multe ori…

Ca să fie oarecum în contradictoriu cu alt post care l’am scris aici, pe blog, de asta am ales tiltul ăsta.

Nu ştiu, e un post serios, îmi vine oarecum greu să îl scriu, dar scriind mă descarc, deci trebuie.

Cunosc un om, care dacă ar fi fost pisică (ştiţi voi mitul cu pisica) ar mai fi ramas acum cu cel mult 6 vieţi (din cele 9). Are la activ 2 salturi de la etaj (3) şi un accident de motoscuter.
Odată l’am vizitat la spital, după primul salt, era foarte şifonat (ca să fiu diplomat), dar totuşi a supravieţuit, şi la cateva saptamâni putea să meargă pe picioarele lui.
Cu accidentul de motoscuter nu sunt sigur, dat fiind că s’a întâmplat în străinătate (Italia). Şi acolo a ajuns la spital, după care, la scurt timp, a reuşit să ajungă tot pe picioarele lui înapoi în ţară.
Ieri seară, în jurul orei 21, 21:30, s’a întâmplat al doilea salt… la scurt timp eram alături, lângă o mică baltă de sânge( a se înţelege la propriu). Peisajul nu unul prea de drăguţ, capul crăpat(cel mai potrivit cuvânt), o mână ruptă, şi destul de congestionată. Repira, greu, si înfundat, probabil şi de la plămânii de fumător de 20 de ani. Sânge şi icneli, ambulaţa a ajuns cam greu, vreo 10 minute cred, ceea ce mi se pare mult (nu eram în capătul oraşului). Şi acum se pare să fi supravieţuit, doar că e clar că va avea alte sechele.

Acum ideea e alta, ce se întâmplă în cazurile acestea? S’ar spune că Dumnezeu îi dă zile. Da’ sunt bune aceste zile? Când încerci să te sinucizi, de cel puţin 2 ori, cel puţin, pentru că am înţeles că în urmă cu câteva zile luase toate pastilele din casă (şi avea multe sortimente); cum sunt zilele alea care îţi sunt date? O idee ar fi că Dumnezeu nu bate cu paru’, da’ te lasă ca să te baţi singur, cel puţin în cazul astă. Omul a cam pierdut tot, pentru că ultima dată familia era tot ce mai avea… acum lasă în urmă doar urme de sânge, sau miros de alcool. În zilele bune mai poate chiar să îmi smulgă un zâmbet… Este trist, unde nu e cap, vai de picioare, ori unde e capu alterat, de alte substanţe şi nu mai poate gândi lucid, se crapă. S’a întamplat de cel puţin 2 ori…

Reclame

3 răspunsuri la „Moartea iartă

  1. Pingback:Moartea iartă - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. yesterday august 10, 2010 la 23:28

    Doamne,cit e de trist sa vezi cum se stinge un om,si o face cu mina lui proprie.
    pacat!

  3. Alex august 11, 2010 la 01:46

    @Yesterday nu s’a stins :). Din fericire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: